Werkwijze

Voor (aanstaande) studenten

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Dat is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Daarna beslissen we of en hoe we verder met jouw vraag aan de slag gaan. Als je gebruik wilt maken van een test of een begeleidingstraject, dan maak ik een overeenkomst, waarin afspraken, doelen en kosten staan. Ook vertrouwelijkheid en privacy komen hierin aan bod.

Voor werkenden / particulieren

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Dat is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven wat uw wensen en behoeften zijn of tegen welke problemen u aanloopt. We bespreken de mogelijkheden en bekijken samen wat het meest passend is voor u. Als u gebruik wilt maken van onderzoek of begeleiding, dan maak ik een overeenkomst, waarin afspraken, doelen en kosten staan. Ook vertrouwelijkheid en privacy komen hierin aan bod. Soms is het handig om uw werkgever bij uw proces te betrekken.

Voor bedrijven en organisaties

  • Alle vormen van begeleiding: in een introductiegesprek wordt gezamenlijk (werkgever, werknemer, psycholoog) verhelderd wat het doel van de begeleiding is. In een offerte worden de details vastgelegd over de inhoud van de begeleiding.
  • Freelance-werkzaamheden: Aan de hand van een oriënterend gesprek kunnen we bepalen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Naar aanleiding van uw wensen en behoeftes stel ik een offerte op. De gemaakte afspraken leggen we vast in een opdrachtbevestiging of freelance-overeenkomst.